Ondanks de corona-uitdagingen hebben we de afgelopen maanden een mooi, uitgebreid en volwaardig sportaanbod kunnen leveren. Met dank aan onze vrijwilligers, trainers, sponsoren en natuurlijk alle leden! Op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet weer nieuwe maatregelen aangekondigd in strijd tegen het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook consequenties voor ons sportaanbod. Onderstaand alvast de eerste conclusies.

CORONAMAATREGELEN

WINTERPROGRAMMA

Achter de schermen stond alles al klaar voor ons winteraanbod: De gezamenlijke duurtrainingen op zondagochtend, de krachttraingen en spinning op de maandag-, woensdag- en donderdagavond en de veldrittrainingen. Betreffend het winteraanbod:

Omdat we ook geloven dat sporten, veilig en met inachtneming een belangrijke rol vervult, wil het bestuur in goede samenspraak met Sportsupport Rotterdam nadenken over alternatieve mogelijkheden. Heb jij een toffe suggestie? Schroom niet je ideeën te delen door een mail te sturen naar info@rwcahoy.nl.

RICHTLIJNEN RIVM

Naast de hierboven genoemde besluiten roepen wij iedereen op zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Get in touch! Laat van je horen door een mail te sturen naar info@rwcahoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.