In de nacht van zaterdag 31 oktober op zondag 1 november is clubicoon Herman Mittertreiner op 68-jarige leeftijd overleden. Zijn overlijden komt niet als een verrassing, hij was al een aantal maanden ongeneeslijk ziek

Velen zullen Herman kennen als een veel en graag gezien gezicht op de club. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en uit duizenden te herkennen stem moedigde hij jong en oud aan. Op zijn fiets reed hij naar bijna alle koersen in de buurt om groen-wit gekleurde renners en rensters toe te juichen. Hij is altijd een betrokken lid met hart voor de club geweest. Hij was betrokken bij de organisatie van criteriums, het verkopen van loten en de laatste jaren was hij de drijvende kracht achter de 50- en 60-plus koersen. Daarnaast is hij actief geweest als ploegleider bij de junioren en Team WASP.

Ook over zijn eigen actieve koersjaren kon hij urenlang de ene na de andere anekdote tevoorschijn toveren. Mooie verhalen waren dat!

We zullen zijn aanwezigheid gaan missen en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte om dit verlies te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.