U27 trainen en wedstrijden in coronatijd

Buiten sporten en contact maken met leeftijdsgenoten? Regelen wij! In groepsvorm sporten is weer mogelijk voor wielrenners onder de 27 jaar, en daarom hebben wij een uitgebreid programma klaarstaan voor wielrenners onder de 27 jaar die lid zijn van RWC Ahoy. Daarnaast kunnen niet leden op zaterdag (11:00) meetrainen in een trainingskoers.

Tijdelijk corona-lidmaatschap niet-leden

Mocht je nog geen lid zijn, dan hebben we voor deze gelegenheid een exclusieve mogelijkheid om voor een eenmalig bedrag van € 47,00 lid te worden. Daarvoor krijg je diverse trainingsmogelijkheden (zie hieronder). Als je nog geen ervaring hebt met het rijden van wedstrijden is dit een leuke manier om laagdrempelig kennis te maken met de wielersport. Klik hier om naar de lidmaatschapspagina te gaan. Geef bij het type pakket aan dat je het pakket U27 trainen en wedstrijden in coronatijd kiest. Nog vragen? Ga naar onze homepage en vul het contactformulier onderaan de pagina in.

  • Techniek- en vaardigheidstrainingen: Iedere dinsdagavond om 19.300 uur is er een techniek- en vaardigheidstraining op ons verlichte wegparcours. Onder begeleiding van een trainer doe je samen oefeningen om behendiger te worden en wordt er specifiek getraind om op een slimme manier jouw conditie te verbeteren.
  • Het is weer KOERS! Iedere zaterdag om 11.00 uur is het weer koers, exclusief voor wielrenners tot 27 jaar die lid zijn van RWC Ahoy.
  • Productkortingen: Je kunt gebruik maken van de productkortingen die vallen onder het reguliere lidmaatschap van RWC Ahoy. Van 15% op Wahoo of 4iii tot 10% op sportvoeding. Gave producten, easy win!
  • Basislidmaatschap KNWU: Ook ontvang je het basislidmaatschap KNWU.
  • Mogelijkheid je lidmaatschap te upgraden: Is het bevallen en wil je ook na corona lid blijven van RWC Ahoy? Dan upgraden we eenvoudig je lidmaatschap. Je betaalt dan het volledige tarief min de € 47,00 die je al betaald hebt. Dan krijgt je ook ons gloednieuwe tenue!

Of… basic trainingskoersen voor niet-leden

Wil je alleen deelnemen aan onze trainingskoersen? Dat kan ook. Tegen een inschrijfvergoeding van 4,- (gepast of pin) kan op zaterdag deelnemen. De koers start op zaterdag om 11:00. Wel met inachtneming van covid-richtlijnen.

  • Inschrijven verplicht via deze link. Geef in de inschrijfmodule ook aan dat je een externe wielrenner bent.
  • Wel KNWU lidmaatschap verplicht. Deelname op eigen risico. RWC Ahoy is niet aansprakelijk voor schade, letsel of diefstal.
  • Behoud 1,5 meter afstand buiten de training om, symptomen = thuis blijven, kantine/kleedruimtes gesloten, geen toeschouwers.

Met deze mogelijkheden willen we niet alleen onze leden stimuleren in hun sport, maar ook niet-leden. We geloven dat ook in deze vervelende covid-periode sporten belangrijk is. Mits naleving van covid-richtlijnen.