Plezier als voedingsbodem voor ontwikkeling jeugd

De jeugd is de toekomst!

Cliché, maar voor RWC Ahoy een waarheid waarin we stap-voor-stap gaan investeren. Op basis van een breed motorisch multisport ontwikkelplan waarin plezier centraal staat en het programma bepaald wordt op basis van de leeftijdscategorie.

Dankzij onze samenwerkingen bieden we – naast wielrennen en veldrijden – ook de mogelijkheid om te combineren met schaatsen en skeeleren. Daarnaast is er aandacht voor corestability, behendigheid, trainingsleer, voeding en ook het mentale aspect.

Plezier is de voedingsbodem. Maar ook de nieuwe Chantal Blaak of Dylan van Baarle kan zo op een verantwoorde manier verder groeien binnen onze club.

Heb jij een zoon, dochter, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje die ook een keer wil mee trainen? We hebben leenfietsen. Laat het ons weten via info@rwcahoy.nl.