Met trots organiseert RWC Ahoy op ons vernieuwd CX-parcours op zaterdag 22 oktober het districtskampioenschap van Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden voor het veldrijden en tevens ook een nationale wedstrijd. Mooi dat we na 3 jaar investeren in ons CX-parcours nu ook een nationale kunnen organiseren… We hopen zo veel mogelijk veldrijders te mogen ontvangen. Tot de 22ste?

Praktische info:

Wedstrijdschema

Verkennen parcours: Vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober

Op vrijdag 21 oktober kan iedereen het parcours verkennen. Tussen 14:00 en 16:00 zal het terrein geopend en toegankelijk zijn voor veldrijders.

Op zaterdag 22 oktober:

Start & Finish

Afhalen rugnummers

Aanrijroute en vertrek:

Gegeven dat we beperkt plek hebben op P1 (parkeerplaats bij ons clubhuis) en er sprake is van een redelijk smalle ventweg (landscheiding) naar onze faciliteiten smal, vragen we sporters en bezoeker om de aanrijroute en parkeerinstructies in acht te nemen.

Parkeren (zie ook foto hieronder)

Alhoewel we bij RWC Ahoy beschikken over parkeerruimte voor ongeveer 50 auto’s, gaat dat niet de gehele dag voldoende zijn voor iedereen. Graag 1 voertuig/auto per parkeervak (geen voortenten oid)! Bekijk vooraf de parkeermogelijkheden, houd je aan de geldende verkeersregels en volg instructies van vrijwilligers.

Materiaalzone en afspuitplek

Huldiging:

Na afloop van elke wedstrijd vinden de huldigingen voor zowel de nationale als het RK plaats voor het clubhuis.

Share op Social Media & Tag RWC Ahoy

Heb je leuke foto’s of video’s? Deel die op social media en tag RWC Ahoy! We zouden het erg waarderen als je ook jouw foto’s en video’s deelt op social media. Vergeet RWC Ahoy dan niet te taggen… Mooi voor het stimuleren van onze sport en mooie promo voor onze belangrijke sponsoren.

Huisregels

Bij het betreden van ons terrein gelden de huisregels benoemd op https://rwcahoy.nl/over/huisregels/. Regels in lijn met een een veilig, gezond en plezierig sportklimaat voor sporters, toeschouwers en ook vrijwilligers & staf. Daarnaast, bij het betreden van ons terrein ga je ook akkoord met het mogelijk gebruik van beeldmateriaal geschoten op ons terrein.

Overzicht parkeren en aanrijroute: