Bestellen Cyclon

Met trots presenteren we een nieuwe sponsor die ervoor gaat zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie is: Cyclon. Met hun brede aanbod aan onderhoudsproducten verhogen zij de kwaliteit van de wielersport.

En niet geheel onbelangrijk profiteren onze leden van fikse productkorting! In de nieuwsbrief heb je een code ontvangen om 20% korting te verzilveren in de webshop van Cyclon.

Daarnaast heeft Cyclon een speciale aanbieding voor ons in petto:

Pakket 1: Essential Pack (€ 25,00)
Bionet Chain Cleaner + Bike CleanerInstant Polish + All Weather Lube of Wax Lube

Pakket 2: Chain Pack (€ 15,00)
Bionet Chain Cleaner + All Weather Lube of Wax Lube

Interesse in deze unieke aanbieding? Vul hieronder het bestelformulier in, dan gaan wij dit verder voor je regelen. Meer informatie over de producten vind je onder het bestelformulier.

Vul hieronder het bestelformulier in. Let op: Je kunt kiezen tussen All Weather Lube of Wax Lube. Je krijgt een betaalverzoek via ClubCollect en vervolgens is je bestelling naar verwachting in week 19 af te halen bij Koers.cc. Hierover ontvang je later een bericht.

Productuitleg

Bionet Chain Cleaner
Voor het reinigen van de aandrijflijn en het ontvetten van ketting, crankset en derailleur.Een alkalische ontvetter die zeer snel ontvet, goed schoon maakt en biologisch afbreekbaar is.

Bike Cleaner
Voor het reinigen van hardnekkige vervuiling zoals modder, lichte olie aanslag en overige dagelijkse vervuiling. Fosfaat vrij, schoonmaakmiddel, droogt streeploos op, biologisch afbreekbaar, geschikt voor matte, gelakte, ongelakte en kunststof ondergronden.

Instant Polish Wax
Maakt je onderdelen vuilafstotend en geeft tijdelijke bescherming aan lak, chroom, carbon, aluminium, titanium en kunststof. Te gebruiken op gelakte en ongelakte lagen. Vuil afstotend, beschermd tegen alle weersomstandigheden, heeft een licht reinigende werking.

All Weather Lube
Is een smeermiddel met P.T.F.E. voor kettingen, derailleurs, kabels en pedalen. Beschermt tegen roestvorming, bruikbaar bij alle weersomstandigheden (ook temperaturen onder nul), laat onderdelen soepel lopen.

Wax Lube
Is een droog smeermiddel op basis van parafine en P.T.F.E. Heeft een vuilafstotende werking en blijft lang door smeren. Kan tegen regen en vocht.