Samen toewerken naar jouw eigen sportieve uitdaging? Meld je dan aan voor 1 of meerdere cyclo’s én onze uitgebreide trainingsmogelijkheden!

Samen met RWC naar cyclo’s

Samen toewerken naar jouw cyclo of GranFondo en jouw cyclo-uitdaging fietsen? Met ons cyclo-aanbod kan dit, ongeacht jouw ambities of niveau. 7 Cyclo’s op de agenda waarvan wij 3 cyclosportives organiseren, met begeleiding & soigneur. De aanvullend b-prio cyclo’s waar je met clubleden onderling kan optrekken.

Ben je nog geen lid? Word dan eerst lid via www.rwcahoy.nl/pakketten. Voor slechts 157,- (inclusief een tenue twv 90,- en kortingsmogelijkheden) ervaar je:

Zowel voor de prestatieve wielrenner als ook de recreatieve funklasse, leden en niet-leden. Voor elke wielrennerT een laagdrempelige cyclo relatief dichtbij. Klinkt goed, toch? Lees snel verder of schrijf je direct in voor een of meerdere cyclo’s!

Cyclo-programma: Voor iedereen!

Een cyclo is een lange eendaagse semi-wedstrijd in de buitenlandse heuvels waaraan je zowel competitief als sportief kan deelnemen. In 2023 faciliteren we vanuit RWC Ahoy deelname aan de volgende drie cyclosportives:

Let op! Wel zelf inschrijven voor de betreffende cyclo.

De voorbereiding vanuit RWC

Met het cyclo programma van Ahoy helpen we je op weg naar jouw eigen prestatie! Hoe? Zo:

Aanvullend:

Cycloprogramma, de mogelijkheden:

Road2Espace & Schleck

>> 07 mei GranFondo Espace

Road2CharlyGaul

Opzet van het raceweekend

Met Ahoy ga je georganiseerd en samen met clubgenoten naar de cyclo:

Wat kost het om mee te doen?

Inschrijven betekent dat je je committeert aan deelname voor de opgegeven cyclosportives en de betaling van de kosten voor je overnachting(en) en de overnachting van de soigneur (dit betalen we gezamenlijk met alle deelnemers). Hierbij een inschatting van de kosten (definitieve kosten na inschrijving van alle deelnemers):

Wat doe je zelf nog?

Heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@rwcahoy.nl.

Kijk hier de webinar van Robert over voeding & pacing terug! (4 augustus 2021) (excuses voor de audiokwaliteit!)
Kijk hier de webinar van Robert over trainingsleer terug! (11 maart 2021)