Meer halen uit jouw eigen wielrenambities… dat is wat we als vereniging ook faciliteren. Vandaar dat we in 2021 ons Cycling Performance (Test)Center openen, met juist de aanwezigheid van die partners die onze leden verder helpen.

Met de combinatie van onderstaande partners, coaches en disciplines bieden we onze de sporters een ideale combi voor het effectief realiseren van de persoonlijke doelen: Vanuit willen & plezier en slim trainen en op basis van de juiste inzichten, voelt het volgen van trainingsschema’s aan als spelen.

Individuele begeleiding

Effectief trainen is een specifieke ‘kunst’. Met hulp van onze experts Strada13 (www.strada13.nl) en Jor-Cycling (www.jorcycling.nl) kan groei effectiever en leuker. Afhankelijk van jouw niveau, doelen, ervaring en beschikbare tijd maken onze ervaren partner een persoonlijk trainingsschema. Je krijgt als RWC Ahoy-er zelfs 10 tot 15% korting.

Voor iedere wielrenner die meer wil halen uit zijn eigen wielrenambities. Van de renner die vanuit een druk werk/prive leven balans zoekt met wielrennen, een PR wil rijden op een cyclo of juist voorin wil meekoersen. Onze partners begeleiden jouw met een trainingsschema. Op basis van jouw behoeftes, mogelijkheden en doelen zijn er verschillende modules mogelijk.

Bezoek de websites, stuur Bram of Joram een berichtje of spreek ze aan op de club. Strada13 heeft op de website alvast een gratis trainingsschema voor je klaarstaan zodat je al van start kunt.

Wil je alvast toewerken naar jouw piekmoment in een koers, criterium of omloop? Dan kan je alvast kiezen uit 1 van de gratis trainingsschema’s (open link).

Mentale coaching

Ken jezelf en presteer beter… Samen gaat onze partner YAAP.eu op zoek naar jouw talenten, overtuigingen, successen en obstakels zodat jij met plezier beter kan presteren. Ze doorlopen samen met jou zes stappen, van sportassesment, definieren hulpvraag tot borging. Daarna jullie samen aan het werk! Dit door middel van praktische opdrachten, individuele gesprekken en coaching in jouw praktijkomgeving. YAAP komt ook kijken tijdens een wedstrijd of training.

YAAP geeft onze leden zelfs 10% korting bij een individueel trainingstraject en een gratis Soul2Goal Welzijnscan die zelfs bij de grootste voetbalclub wordt ingezet. Bezoek yaap.eu of spreek Susie aan op de club (in ons Cycling Performance (Test)Center.

FTP/-Inspanningstest

Trainen doe je het effectiefst wanneer je jouw trainingszones scherper hebt bepaald. Een inspanningstest krijg je een analyse van waar je staat. Zo’n test kan varieren van een basistest tot een super uitgebreide sporttest.

Sportmassages

<Nog invullen>

Bikefitting

<Nog invullen>

Voedingsadvies

<Nog invullen>