[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”]

[av_heading tag=’h1′ padding=’30’ heading=’Disclaimer.‘ color=” style=’blockquote modern-quote’ custom_font=” size=’70’ subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
De website www.rwcahoy.nl is een contentplatform van de Rotterdamse Wielren Combinatie Ahoy, gevestigd in Rotterdam. Wij publiceren nieuws, blogs en informatie over onze club, onze partners en wielrennen in het algemeen met als doel onze lezers te informeren en vermaken. Wij stellen onze content met uiterste zorg samen. Desondanks geeft RWC Ahoy geen garanties ten aanzien van de volledigheid, correctheid en betrouwbaarheid van onze content.

RWC Ahoy heeft niet de verantwoordelijkheid voor de inhoud van berichten door anderen die bijvoorbeeld via een link naar ons verwijzen of een reactie plaatsen.

Alle items op onze website (berichten, foto’s, pagina’s, enzovoorts) zijn bezit van RWC Ahoy en mogen in het kader van intellectuele eigendomsrechten nooit gebruikt worden door anderen. Soms zijn er afspraken gemaakt met derden voor het gebruik van materiaal waar een (extern) intellectueel eigendomsrecht op van toepassing is. RWC Ahoy is niet verantwoordelijk wanneer anderen hier, zonder dit te doen in overleg met de betreffende partij, gebruik van maken.

RWC Ahoy behoudt de auteursrechten ten aanzien van de inhoud en vormgeving van www.rwcahoy.nl. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Rotterdamse Wielren Combinatie Ahoy (elementen van) deze website te gebruiken voor andere doeleinden dan privégebruik.

Het is wel toegestaan om zonder toestemming items van www.rwcahoy.nl te linken en/of te embedden.

Voor educatieve doeleinden mag gebruik worden gemaakt van de inhoud op deze website
[/av_textblock]

[/av_section]