Grootste gedeelte van het jaar vinden er bij RWC Ahoy diverse (techniek-) trainingen plaats. De nadruk ligt dan op techniek en specialisatie. Afwisselend diverse techniek- en koersvaardigheden, inclusief wat conditionele en fysieke elementen. En vaak afsluitend met een klein informeel koersje. De trainingen zijn laagdrempelig en elke Ahoyer (of introducee) is welkom. Wil je een keer meetrainen of aanhaken? Laat het ons weten via info@rwcahoy.nl.

Door deze trainingen te volgen word je een betere wielrenner. Je zal nog comfortabeler rondrijden en ervaart hoe je minder energie en snelheid verliest. De thema’s die aan bod komen:

-> Uiteraard zijn de Covid-richtlijnen van de KNWU en NOC*NSF van kracht op alle activiteiten die momenteel door ons georganiseerd worden.

Reguliere trainingen op ons parcours

Tijden Trainingsmomenten

Bekijk de agenda voor actuele informatie over trainingsmomenten en andere events.

Dernytraining

Snelheid en souplesse trainen zonder dat er koersen zijn? Dat kan door te trainen achter onze dernyrijders! Op de zaterdagen van even kalenderweken rijden er diverse dernyrijders (obv animo) met wisselende snelheden over ons parcours van 10.00 tot 12.00 uur. Deze trainingen zijn toegankelijk vanaf de categorie Nieuwelingen (14 jaar).

Introductieclinic

Voor de beginner of de twijfelaar? Onze introductieclinic is de perfecte activiteit om kennis te maken met de wielersport! Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wielersport? Meld je hier gratis aan voor onze introductieclinic. De eerstvolgende vindt plaats op vrijdag 3 juli vanaf 19.00 uur.

Veldrittraining

Vanaf oktober starten we weer met de veldrittraining. 1x per week een trainingsmoment op ons vernieuwd parcours en onder begeleiding van een KNWU-trainer. Meer info volgt snel.

Core & Krachttraining