Op zaterdag 21 januari ging de eerste trainingskoers bij RWC Ahoy helaas niet door. Wegens de aanhoudende grondvorst kon de baan niet voldoende vuilvrij worden gemaakt. Een flinke groep RWC Ahoy renners besloot om in formatie naar collega-wielervereniging DRC De Mol te fietsen voor ruim 90 minuten koers in de Sanidump-competitie.

Onder anderen RWC Ahoy renners Rick van Vliet, Marco Geleijnse, Stef Zeestraten, Tomasz Zarebski en Ruben Hoogland stonden om 14:00 uur aan de start. Er stond een behoorlijk rennersveld te wachten op het belsignaal, en vrijwel direct werd er aanvallend gekoerst.

Uiteindelijk was Stef Zeestraten de best geklasseerde renner van RWC Ahoy. Hij werd zevende door met een groepje de achterstand op de kopgroep te overbruggen en plaats te nemen in de kopgroep. De volledige uitslag (MyLaps) vind je door hier te klikken.

Foto: Cok Sportactiefoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.