Verleden week kon de eerste zaterdagkoers door aanhoudende grondvorst niet door kon gaan. Afgelopen zaterdag, 28 januari, kon onder een wit wolkendek, waar zo nu en dan zelfs een zonnestraal doorheen scheen, de kickoff plaatsvinden van de zaterdagkoersen bij RWC Ahoy. Ruim 100 renners stonden aan de start en werden, na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Henk Vink die afgelopen maand overleed door een tragisch ongeluk, op verwensing van een veilige koers door juryleden Aad en Inge op pad gestuurd.

In de A-categorie sprintte Mitchell Huenders naar het podium. Tom de Vreede en Edo Maas (RWC Ahoy) completeerden het podium. Bij de B-groep ging Barber Maathuis er met de overwinning vandoor, gevolgd door Arno Niewold en Marcel van der Griend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.