Dit jaar zal op 17 maart de clubpresentatie van RWC Ahoy plaatsvinden. Een goed moment om vooruit te kijken op het aanstaande wielerseizoen en de toekomstplannen van RWC Ahoy. Daarnaast een ultieme gelegenheid om je clubgenoten zonder helm te ontmoeten! Ook zal tijdens deze avond de kledinguitgifte plaatsvinden. Wij hebben een interactief en verrassend programma neergezet en hopen ook jou te mogen ontmoeten deze avond. De locatie zal snel bekend worden gemaakt.

Betrekken, plezier en informeren: van pastaparty tot een gave quiz

Het doel van de clubpresentatie dat wij als club hebben gesteld is leden te betrekken bij de club, plezier uit te stralen en onze leden te informeren over de toekomstplannen van RWC Ahoy. Leden hebben de mogelijkheid zich op te geven om van tevoren mee te komen eten. Dit voorprogramma start om 18:00 uur. Je kunt onder het genot van pasta en een drankje gezellig bijpraten. Het officiële programma start om 19:00 uur en eindigt om 20:15 uur. Hierna is er de mogelijkheid om onder het genot van koffie, fris of een biertje na te praten en vooruit te kijken naar de zaterdagkoers van de volgende dag.

Eet je vooraf ook gezellig een bord pasta mee? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Klik hier.

Afhalen tenue & maken profielfoto

Ook is de clubpresentatie het moment om je RWC Ahoy wielrentenue af te halen én om je nieuwe RWC Ahoy profielfoto te laten maken. Een foto die vervolgens ook op de nieuwe website van RWC Ahoy komt te staan. De uitgifte vindt plaats voor en na het officiële gedeelte van de clubpresentatie. Voor meer informatie over de uitgifte, kijk hieronder.

De locatie wordt later bekend gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + negentien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.