Jawel, een kersverse website voor de mooiste wielervereniging van Nederland. Gers toch? De nieuwe website weerspiegeld de goede weg die de vereniging is ingeslagen. Moderner, frisser, sportiever en professioneler. Het moet leuk zijn om nieuwsberichten op onze website te lezen en als je nieuws over een bepaalde renner zoekt moet dit makkelijk te vinden zijn.

Op de website vind je wedstrijdverslagen van alle categorieën, columns, clubnieuws en nog veel meer. Al het nieuws kun je lezen in onze ”webkrant” onder het kopje ”nieuws”. Ook worden alle wedstrijdteams op de website gepresenteerd. Natuurlijk worden ook onze partners voorgesteld.

De komende weken zal nog niet alles helemaal af zijn. Er wordt nog gewerkt aan een aantal pagina’s. Ook zijn verbeterpunten altijd van harte welkom! Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Op onze contactpagina kun je terecht met al je vragen.

De webredactie is nog op zoek naar een aantal mensen per categorie die nieuwsberichten aan kunnen leveren. Vind jij het leuk om te schrijven en wil je wat voor de club doen? Stuur een mailtje naar rwcahoypr@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + twaalf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.