Patrick Maurer is een wielerliefhebber pur sang en woont in het Brabantse Halsteren, vlakbij Bergen op Zoom. Hij zet zich fanatiek in voor RWC Ahoy en komt regelmatig vanuit het zuiden naar Rotterdam om zijn club te assisteren waar dat nodig is. Dat heet clubliefde!

Vaak traint hij samen met twee streekgenoten die ook in het groen-wit te bewonderen zijn: Lars Adriaansen uit Steenbergen en Tom Bogers uit Bergen op Zoom. Waarom zij , als Brabanders, lid zijn van RWC Ahoy legt Patrick ons uit. ”Er zijn weinig wielerverenigingen waar je je zo welkom voelt als bij RWC Ahoy. Hier maakt het niet uit hoe hard je kunt fietsen, maar is men blij je weer te zien.”

Patrick, die naast wielrenner bij RWC Ahoy ook werkzaam is als ICT-specialist, heeft verleden jaar niet veel kunnen fietsen door een stage in het buitenland. Dit jaar pakt hij de draad weer op!

Na een goed jaar niet veel kilometers gemaakt te hebben probeer ik de draad weer op te pakken. Mijn eerste duurtraining van het jaar was een rondje Zeelandbrug met Lars en Tom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.