De successen vliegen onze Nederlandse rensters om de oren, waaronder bij onze eigen Chantal Blaak (Nederlands Kampioen). Daarbij zien we bij de dames in Rotterdam en omgeving de interesse in wielrennen stijgen. Hoe mooi is dat!

RWC Ahoy faciliteert fun en ambitie in de wielersport met trainingen en een wedstrijdprogramma, maar een solide team in het dameswielrennen ontbrak. Vandaar de ambitie om een nieuwe formatie op te zetten rondom een damesteam. Plannen waarbij faciliteren, teamgevoel (fun) en samenwerking centraal staan. Vrijdag 22 september gaan we dit presenteren aan alle rensters (RWC Ahoy of niet) die geïnteresseerd zijn en hopen we ook feedback te ontvangen om ons plan nog beter te maken.

Op vrijdagavond 22 september presenteren wij onze ambities. Kom je ook of ken je iemand? Pizza en Man Me Bril Koffie wordt geregeld. Meld je aan door een mailtje te sturen naar naomiseldenthuis@hotmail.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.