Als dé Rotterdamse wielrenvereniging willen wij zoveel mogelijk Rotterdammers aan het fietsen krijgen. Daarom werken wij samen met Rotterdampas en krijgen bezitters van de Rotterdampas korting op hun lidmaatschap bij RWC Ahoy. Ben jij eigenaar van een Rotterdampas? Stuur jouw pasnummer naar info@rwcahoy.nl om € 25,00 korting te krijgen op jouw contributie (alleen geldig indien jij zelf pashouder bent).

Rotterdammers stimuleren te bewegen

Via de Rotterdampas willen wij zoveel mogelijk Rotterdammers bereiken om sporten en bewegen te stimuleren. De wielersport is bij uitstek geschikt om fitter te worden. De kans op blessures is minder groot dan bij andere sporten die belastend zijn voor je gewrichten. Ooit gehoord van een wielrenarm? Natuurlijk niet! Fietsen werkt daarnaast om stress te verhelpen. Je lichaam gaat allerlei stofjes produceren waardoor je niet alleen fitter wordt, maar je jezelf ook energieker gaat voelen.

Wielrennen bij een vereniging

Daarnaast willen wij fietsers zoveel mogelijk stimuleren om lid te worden van een wielrenvereniging. Wij beschikken over een parcours waar je veilig kunt trainen. In de wintermaanden kun je op dinsdag- en donderdagavond trainen op een verlicht parcours! Wij bieden daarnaast begeleiding om competitief wielrennen super leuk en laagdrempelig te maken. Zowel voor jeugd, beginnende als ervaren fietsers hebben wij een passend aanbod.

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-bcxfnt’]

[av_button label=’LEES MEER’ link=’page,1343′ link_target=” size=’medium’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#40ad47′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-9eh7nd’]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-77u2cp’]

Wielrenclinic

Voor iedereen die interesse heeft in de wielersport maar niet weet of wedstrijd wielrennen iets voor hem of haar is hebben wij onze gratis wielrenclinic. Tijdens onze wielrenclinic maak je kennis met het rijden van wedstrijden. Samen met andere mensen die, net als jij, geïnteresseerd zijn in wedstrijden rijden maar eerst willen ervaren wat dit precies is doorloop je een programma van ongeveer twee uur om stap voor stap de elementen van het rijden van een wielren wedstrijd kennen.

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-5urio9′]

[av_button label=’WIELRENCLINIC’ link=’page,862′ link_target=” size=’medium’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#40ad47′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-4qv1pl’]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-2gwaux’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.