Het nieuws mag dan al even bekend zijn, maar toch brengen wij dit graag nog even onder de aandacht: Rotterdammer Edo Maas tekent een contract voor twee jaar bij Sunweb Development Team. Een contract tekenen bij één van de grootste professionele wielerorganisaties ter wereld is natuurlijk niet niks!

Edo Maas, een nog regelmatig geziene gast tijdens de clubkoersen, heeft zijn jeugd bij RWC Ahoy doorgebracht. Na afgelopen jaar een Belgisch avontuur te hebben beleefd, tekent deze talentvolle Rotterdammer nu dus een contract voor twee jaar bij Sunweb Development Team.

”Trots om te vertellen dat ik vanaf volgend seizoen ga rijden voor Sunweb’s Development team! Hiermee sluit ik ook mijn wegseizoen van 2018 af. Laatste jaar als junior. Ik wil graag mijn trainer Martin Pruijsers bedanken, mijn ploeg DAVO met in bijzonder Ria, Johhny, Nico, Chretien en mijn Belgische vrienden en ploegmaten. Zeker geen jaar dat in de boeken komt door o.a. blessures. Maar gelukkig ook periodes gehad dat alles wel goed ging met enkele mooie resultaten. Doet er nu allemaal niet meer toe, super gemotiveerd om de komende twee jaar bij Sunweb te gaan rijden!”, laat hij op 28 september weten via zijn Facebook-pagina.

Wij zijn trots op Edo en hopen hem nog vaak te ontmoeten!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.