Verleden jaar signaleerden wij een unieke kans. Door in ons aanbod meer focus te leggen op het bieden van een concreet aanbod voor onze grootste doelgroep, liefhebbers uit Rotterdam en omgeving die op laagdrempelig niveau willen kennismaken met de wielersport, kunnen wij als club de wielersport in de regio nog beter faciliteren. Met ons team hebben wij nagedacht welke aspecten wielrennen in clubverband voor deze doelgroep toegankelijker en aantrekkelijker gemaakt wordt. Met de ambitie de clubbeleving bij het beoefenen van de wielersport (op instapniveau) te maximaliseren en het beste wieleraanbod van Nederland te bieden hebben wij per ingang van 2019 ons aanbod voor basisleden nieuw elan ingeblazen.

Maximale clubbeleving en samen beter worden in wielrennen

De verbetering komt op het volgende neer. Meer faciliteren op de volgende gebieden:

Funklasse aanbod in een notendop

Concreet ziet het programma er als volgt uit:

Op vrijdag 1 februari 19:00 organiseren wij een kick-off evenement. Hier kun je vrijblijvend langskomen om te ontdekken of wielrennen bij RWC Ahoy iets voor jou is. Klik hier om je aan te melden!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.