Bij deze nodigt het bestuur van RWC Ahoy u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De agenda, het verslag van de secretaris en notulen van de ALV 2018 zijn bijgevoegd. In deze vergadering zal het bestuur verantwoording afleggen over het afgelopen jaar en de leden meenemen in een aantal actuele ontwikkelingen, onder andere rondom Sportpark Noordrand. Ook zal het bestuur toelichting geven voor de plannen voor komend jaar.

In het kader van het rooster van aftreden, het vertrek van Marian Bunnik en andere ontwikkelingen vragen wij nadrukkelijk of leden geïnteresseerd in een bestuursfunctie zich voor of tijdens deze vergadering willen melden.

De vergadering vindt plaats op maandag 6 mei, 20.00u, in de kantine.

Agenda ALV 2019

Notulen-ALV-9-4-2018
Verslag secretaris 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.