Aanstaande zaterdag, 1 februari om 12 uur gaan de voorjaarskoersen bij RWC Ahoy weer van start. Een nieuw seizoen, een nieuw parcours! De chicane en de laatste bocht zijn wat verlegd, als voorbereiding op de komst van een inline skatebaan. 

Wat niet is veranderd is  het rijden met een A en B peloton. De A klasse zijn amateurs en hoger, de B klasse sportklasse en lager en dames. De koers staat open voor alle renners vanaf nieuwelingen (dus geen jeugd). In een hogere klasse starten mag, lager niet. 

Rij mee in de categorie waar je met jouw niveau thuis hoort. En laat het andere peloton zijn eigen koers rijden. Een B renner die aanpikt bij de A wordt direct uit koers gehaald.

Zorg dat je transponder in orde is. Controleer bij MyLaps of je Flex abonnement niet verlopen is. En zorg dat je transponder is aangemeld onder Mijn KNWU. Meer info over transponders op onze website, https://rwcahoy.nl/2018/03/18/niet-in-de-uitslag/

Geen goed werkende of geregistreerde transponder? Dan sta je niet in de uitslag.

De KNWU past met de vernieuwde Mijn KNWU omgeving het aanmelden voor de wedstrijden aan. Daardoor zal het inschrijven wat trager gaan dan gebruikelijk. Zorg dat je jouw licentie of een screenshot op je telefoon van je basislidmaatschap/profielkaart bij je hebt. Rechtsboven op de site op het poppetje klikken, dan op je naam, dan krijg een een profielkaart met QR code en streepjescode. Geen licentie voor 2020 of profielkaart? Dan kan je helaas niet mee doen.

De kosten zijn dit jaar aangepast. Een euro duurder voor niet-leden, een euro goedkoper voor leden. 1 euro en 4 euro. Zorg bij voorkeur dat je het inschrijfgeld gepast bij je hebt. Je kan alleen contant betalen.

Zoals ieder jaar is de laatste zaterdagkoers traditioneel het Rotterdams Kampioenschap, op zaterdag 28 maart. Dan afwijkende starttijden, die we nog laten weten. Tot die tijd: iedere zaterdag om 12.00u koers, inschrijven vanaf 11.00u.

Eén reactie

  1. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
    be actually something that I think I would never understand.
    It seems too complicated and extremely broad for me.
    I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.