Zaterdag 21 januari is de kickoff van het wedstrijdseizoen op de weg bij RWC Ahoy. Op deze dag zal de eerste zaterdagkoers van 2017 plaatsvinden. In totaal zullen er, mits de klimatologische omstandigheden dit toelaten, 10 zaterdagkoersen plaatsvinden waarbij de laatste traditioneel is aangeduid als ”Open Rotterdams Kampioenschap”.

Voor velen is het seizoen al lang begonnen. Veel van onze renners willen in maart en april al in goede conditie zijn om hoge ogen te kunnen gooien in de nationale wedstrijden. Dit vergt flink wat trainingsarbeid en voor sommigen begint het nieuwe seizoen jaarlijks dikwijls in november om alvast de nodige duurkilometers te maken. Voor hen komen de zaterdagkoersen als geroepen.

Wij hopen op een grote opkomst en veilige wedstrijden! Check hier ons wedstrijdreglement. Houdt onze website en onze Facebookpagina in de gaten voor actueel nieuws.

Tot volgend weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.