Tijdens de Wooning Zesdaagse van Rotterdam in Ahoy Rotterdam reden Vincent Hoppezak en Maikel Zijlaard al de hele week bijzonder goed in de Tacx Talents Cup voor talentvolle baanrenners tot 23 jaar. Uiteindelijk hebben zij dankzij het tonen van karakter een tweede plaats in het algemeen klassement weten te behalen. Ondanks een flinke valpartij van Vincent Hoppezak bleven zij het koppel Max Sommerveld en Sebastian Schmiedel met 12 punten voor.

Een sterk koppel

Het duo Hoppezak – Zijlaard is goed op elkaar ingespeeld en beleeft bovenal zichtbaar plezier in het beoefenen van de verschillende baandisciplines. Vincent en Maikel, die ook nog eens familie is van wedstrijddirecteur Michael Zijlaard, rijden al het hele seizoen goed op de baan. Onlangs wist Vincent Hoppezak nog Nederlands Kampioen te worden op het onderdeel Omnium. Het staat vast dat we het laatste van dit duo nog niet hebben gehoord.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.