Onlangs hebben wij onze toekomstambities als wielrenvereniging uitgesproken. Wij gaan ons aanbod moderniseren en laten aansluiten bij de behoeften van de moderne sportconsument. Zo willen wij wielersport in onze regio in de nieuwe tijdsgeest plaatsen. Met succes, want in slechts 2 maanden tijd zijn er al 30 nieuwe leden bij onze club komen wielrennen. Daarnaast willen wij, in samenwerking met partners, de wielersport in de regio van Rotterdam nóg beter op de kaart zetten door aansprekende activiteiten en evenementen te organiseren.

Bridge Challenge

Eén van onze ambities is het toevoegen van een internationaal zomers wielrenevenement aan de Rotterdamse wielrenkalender. Een wielrenspektakel in onze schitterende stad met de twee iconische bruggen (Erasmusbrug en Willemsbrug) over de Maas als decors en parcours onder de naam Bridge Challenge. Dat klinkt super gers, toch?!

Wij willen met dit evenement laten zien dat wielrennen in Rotterdam, een hippe en moderne stad, leeft. Een evenement voor iedereen. Voor profs, amateurs, dames, heren, kinderen, en bovenal de toeschouwer. Zie jij het voor je? Ondergaande zon, een drankje op het hiervoor ingerichte terrein aan de Maasboulevard en een internationaal deelnemersveld dat door een enthousiast publiek wordt toegejuicht. Een wielrenevenement dat een breed publiek aanspreekt, bezoekers uit het hele land trekt en pure reclame is voor de Rotterdamse wielersport.

De ultieme wielrenbeleving

Het realiseren van dit evenement geeft betekenis aan onze missie de wielersport in Rotterdam en omgeving op de kaart te zetten. RWC Ahoy wil de ultieme wielrenbeleving creëren door wielrenners uit Rotterdam en omgeving te faciliteren in het behalen van hun sportieve ambities. Maar naast het geven van trainingsadviezen, het voorzien in trainingsprogramma’s en het bieden van 12 maanden per jaar aan sportactiviteiten willen wij mensen en bedrijven met passie voor de wielersport met elkaar verbinden en organiseren wij samen met onze partners aansprekende evenementen met Rotterdam en de wielersport als raakvlakken. Een ”Bridge Challenge” zou een beloning zijn voor de Rotterdamse wielersport.

Nu nog een idee, maar wie weet realiteit in 2020? Wat ons betreft wel! Help jij ons mee dit te realiseren of heb jij ideeën? Neem contact met ons op.

 

Eén reactie

  1. I think this is one of the most important information for me.
    And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is perfect, the articles is
    really nice : D. Good job, cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 19 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.